top of page
Home Over Gouds Geluk.jpg

OVER GOUDS GELUK

Tijdens Gouds Geluk brengen we muziek, food en entertainment op een feestelijke manier samen op één festival! Zo staan er op het podium de leukste bands en talentvolle artiesten, dans je in de grootste Silent Disco van Gouda, kun je proeven bij talloze foodtrucks en is er van alles te doen en te beleven op het terrein. De ideale manier om Gouds Geluk te vieren!

 

Gouds Geluk vindt plaats op GOUDasfalt in Gouda. Het sfeervolle, industriële terrein is de thuisbasis voor ons culinaire muziekfestival! Je kunt de locatie het beste bereiken met de fiets, het pontje van GOUDasfalt, lopend of met het OV. Voor auto’s is er helaas geen parkeergelegenheid op het festivalterrein. Wil je toch met de auto naar het festival? Dan raden we aan om te parkeren op parkeerplaats Klein Amerika. Binnen 8 minuutjes loop je naar het pontje, die je binnen 1 minuut naar het festival brengt.

 

Gouds Geluk is voor iedereen! Jong en oud kunnen zich vermaken op het festival. Op vrijdag en zaterdag zijn kinderen onder begeleiding van ouders welkom op het festival. Op zondag kunnen kids tot en met 12 jaar gratis naar het festival. Ook zijn er dan meer activiteiten voor kinderen op het festival aanwezig. Zondag is dus de ideale dag om met het hele gezin naar Gouds Geluk Festival te komen!

 

Heb je vragen over het festival? Mail dan naar: info@goudsgeluk.nl

bottom of page